Bodrum, alterantiva la Antalya
26.06.2019

Turcia rămâne şi anul acesta destinaţia numărul 1 pentru români! Aradenii au la dispoziţie charterele spre Antalya care decoleaza in fiecare zi de vineri la ora 15.50 

 Cei care se gândesc să schimbe destinaţia au la dispoziţie varianta Bodrum, superbul litoral turcesc la Marea Egee.

Exista doar cateva oraşe în lume, ce oferă o istorie de 5000 de ani. Printre ele, regiunea Bodrum din Turcia, cunoscută mai demult sub numele de Halicarnas.

Boema statiune plină de flori vă oferă vacanţe de neuitat. Vă puteţi bucura de priveliştea oferită de casele albe situate pe străzile înguste, vă puteţi relaxa la numeroasele terase de pe faleză  puteţi innota în marea cristalină şi caldă, puteţi face cumpărături în bazar, iar serile de aici sunt de neuitat.

Exista multe localuri care servesc mancare turcească, unde puteti găsi Kebab, Doner sau Pide. Acestea se gasesc la fiecare colt în Bodrum, dar foarte recomandat este să gustaţi şi preparatele din peşte sau fructe de mare, în special caracatiţă şi calamari.

Cele mai cunoscute lanţuri hoteliere au proprietăţi în Bodrum. Hotelurile extrem de frumoase şi având binecunoscuta ospitalitate turcească oferă mic dejun, pensiune completă sau all -inclusive. Majoritatea fiind orientate spre family concept, oferă facilităţi speciale pentru copii.

Pe 7 iunie a fost lansată cu flori, sampanie si multa voie buna, prima cursa de anul acesta, operată de Prestige Tours spre Bodrum, cu plecare din Bucuresti şi Suceava. 

Un sejur de 7 nopţi în Bodrum Turcia, incepe de la 331 de euro de persoana şi garantează o vacanţă de excepţie. Zborurile spre însoritul Bodrum se fac din Cluj Suceava si Bucureşti.