Black Friday, vineri 13
13.11.2020

Anul acesta sparge ghionionul de vineri 13 cu cateva cumparaturi la preturi mai mici.
Magazinele au redus preturile si ii asteapta pe cumparatori. Se asteapta insa anul acesta sa fie mai putini
Pentru ca  in 2020 foarte multi lucreaza de acasa, in topul preferintelor sunt desigur laptopurile, tabletele dar si telefoanele inteligente. Si faca tot vorbim de casa televzoarele si electrocasnicele sunt si ele in topul cautarilor. Cumparatorii vin unii hotarati iar altii doar sa tatoneze terenul.
De-a lungul timpului Black Friday a avut o cu totul altă semnificație față de ceea ce reprezintă astăzi. De cele mai multe ori denumirea de „Vinerea Neagră” era atribuită zilelor în care primau evenimentele nefavorabile. În prezent, această zi aduce cu sine motive de sărbătoare, fiind în totală antiteză cu semnificația inițială.Iar anul acesta cade perect, vineri in data de 13.

Black Friday este astăzi cel mai important eveniment de shopping din lume. Lansat pentru prima dată în Statele Unite, evenimentul are loc în fiecare an în funcție de data la care aceștia sărbătoresc Thanksgiving Day (Ziua Recunoștinței).

Black Friday a devenit astfel, ziua cu cele mai mari reduceri oferite de către magazinele offline și online Si ca o curiozitate in lume exista persoane care se tem de ziua de vineri, 13. Fobia lor are si un nume stiintific teama de Vineri 13 se numește paras kevidekatriafobie.