Balint a primit diploma pentru licența UEFA PRO! „Sunt privilegiat să fac parte din acestă generație”
26.04.2021

Antrenorul UTA-ei, Laszlo Balint, s-a numărat astăzi printre cei 18 tehnicieni care au primit diploma pentru licența UEFA PRO.

Tehnicianul care a readus echipa arădeană în Liga 1 după 12 ani a oferit și câteva cuvinte în cadrul evenimentului care a avut loc în sala de conferințe a Arenei Naționale: „Aș vrea să încep prin a destănui că sunt recunoscător că am ajuns la acest moment, unul important pentru mine ca și educație și formare profesională, absolvirea cursului licenței PRO. Eu consider că sunt privilegiat să fac parte dintr-o generație care, pe lângă faptul că are antrenori deosebiți, cu competențe foarte bune, are și oameni de calitate, ceea ce e un lucru fantastic. Am demonstrat de-a lungul acestei perioade deloc ușoare că suntem uniți. Am convingerea că toată lumea care este în fața acestei înmânări a diplomei de licență PRO într-un fel sau altul va contribui la dezvoltarea fotbalului românesc.”

Alături de Balint, astăzi au mai primit diploma pentru licența UEFA PRO arădeanul Cristian Todea, Florin Bratu, Octavian Chihaia, Nicolae Constantin, Nicolae Croitoru, Costin Curelea, Răzvan Erimia, Irina Giurgiu, Dorin Goian, Nicolae Grigore, Marius Măldărășanu, Adrian Mutu, Valentin Negru, Mirel Rădoi, Daniel Sima, Valentin Suciu și Dinu Todoran.

FOTO: FRF