Au Revenit Concertele "La Băncuțe"
22.07.2024

Concerte de Vară în Parcul Eminescu

Parcul Eminescu din Arad a redevenit scena principală muzicală a verii, găzduind concertele "La Băncuțe". Primele două concerte ale acestui sezon au avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, atrăgând un număr mare de arădeni atât vineri, cât și sâmbătă seara.


Primele Concerte ale Sezonului

Vineri, corul academic al Filarmonicii, condus de Robert Daniel Rădoiaș, a încântat publicul cu coruri celebre. Sâmbătă, Dina Tugui a oferit un concert de șansonete și cântece de cabaret, delectând audiența cu interpretările sale.


Programul Săptămânii Următoare

În această săptămână, vineri, 26 iulie, ansamblul de suflători, dirijat de Lorenzo Moroni, va aduce atmosfera Fiesta Tropical în Parcul Eminescu. Sâmbătă, 27 iulie, Mario & The Teachers, împreună cu invitatul special Lucian Nagy, vor oferi un concert de etno jazz.


Concerte Până pe 17 August

Concertele "La Băncuțe" vor continua până pe 17 august, oferind arădenilor programe estivale variate în fiecare vineri și sâmbătă seara, de la ora 20. Publicul va putea savura coruri din opere, șansonete, cabaret, jazz, vals, tango, precum și teme de muzică pop și rock în distribuții clasice.

Arădenii sunt invitați să se bucure de aceste seri muzicale speciale și să redescopere frumusețea muzicii în aer liber, în Parcul Eminescu.