Arădenii cu ocaziile, oaspeţii cu golurile: UTA - Chindia 0-2
01.11.2021

UTA a cedat cu 0-2 în meciul de pe teren propriu împotriva Chindiei Târgovişte în partida din etapa a 14-a a Ligii 1. Deşi utiştii au dominat meciul şi au ratat mai multe ocazii mari, cei care au punctat au fost oaspeţii, în repriza a doua, prin Popadiuc şi Neguţ. 


Hora a ratat incredibil prima ocazie a meciului în minutul 13, când a trimis peste din gura porţii, după un corner al lui Roger deviat de Medjimorec. Chindia a replicat în minutul 19, când, pe un contraatac, Neguţ a centrat din dreapta, iar M. Şerban a trimis cu capul peste poartă. Miculescu şi Roger au irosit şi ei şanse pentru echipa "roş-albă", iar scorul pauzei a rămas 0-0.


Repriza a doua a început tot cu arădenii la timonă: Miculescu a trimis o lovitură de cap pe poartă, dar Căbuz a respins în corner. Apoi, Ubbink a tras în bara transversală în minutul 48, iar Batha a irosit o nouă ocazie rarisimă, trimiţând peste poartă din poziţie de singur cu portarul. În minutul 55, oaspeţii au deschis scorul la primul lor şut pe poartă: Căpuşă a aruncat de la margine în careul UTA-ei, mingea a fost deviată până la Popadiuc, iar acesta l-a învins pe Iacob cu un şut din prima.


După reuşita oaspeţilor, arădenii au căzut din punct de vedere moral şi nu s-au mai apropiat periculos de poarta adversă. Cei care au marcat au fost tot târgoviştenii, în prelungirile meciului. Neguţ a scăpat pe contraatac şi l-a învins pe Iacob cu un şut la colţul lung. 


În următoarea rundă, arădenii joacă pe terenul lui CS Mioveni, sâmbătă, de la ora 17:30.