AOA - Arad Open Air FESTIVAL
10.05.2019

Cel mai așteptat festival muzical al anului din Arad își deschide porțile în perioada 28 - 30 iunie 2019!

Arad Open Air Festival propune participanților o legătură cu spațiul, navele spațiale și echipajul. 
Organizatorii anunta o ediție incendiara in care headliner-ul Paul van Dyk aduce rețeta fericirii, tocmai din spațiu. 

Pe langa pionierul muzicii trance, pe scena principală a festivalului AOA, vor mai urca Burak Yeter, B.U.G. Mafia, Mahmut Orhan, Markus Schulz, Manuel Riva, Swanky Tunes, Paul Damixie si multi altii.

Călătoria Arad Open Air nu va fi doar una muzicală.

Anul acesta, organizatorii vor oferi participantiilor o experienta de neuitat, oferindu-le ocazia de a lua masa la 50 de metri înălțime. 
Dinner in the Sky este un concept unic, care există în peste 43 de țări din Europa si va fi o activitate disponibilă în toate zilele de festival.

Mai mult, toate activitățile, scenografiile și atmosfera vor fi unele care le vor aminti celor prezenți că nu există limite si că fericirea se fabrică aici.

Pe lângă evenimentele muzicale, organizatorii au intocmit si un program de zi dedicat activităților in aer liber, atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Până în 15 mai 2019, doritorii pot achiziționa abonament în regim de Spring Sale, pe www.enterix.ro, www.myticket.ro, https://www.iabilet.ro/ și www.livetickets.ro. 
Prețul unui bilet începe de la 99 de lei.
Anul trecut, peste 30.000 de oameni au participat la prima ediţie Arad Open Air Festival.

Arad Open Air este un festival dedicat tuturor iubitorilor de muzică. Este o aventură de neuitat care a îmbinat, de fiecare dată, zone muzicale variate.


"Vă invităm să intrați și la ediția a-IV-a, din 2019, în lumea noastră dacă nu ați făcut-o deja, să călătoriți cu noi, să deveniți unul dintre membrii familiei noastre." este mesajul transmis de catre organizatori.

Reamintim tuturor ca anul trecut, peste 30.000 de oameni au participat la festivalul Arad Open Air.