#ALUMNI UVVG - ALIN CHISIU : „Colegii, profesorii, vremurile... toate contribuie la amintiri de neuitat”
21.07.2023

Alin a absolvit specializarea Marketing, din cadrul Facultății de Marketing, Management și Informatică a U.V.V.G., în anul 2000. În prezent, are mai multe magazine cu produse bio, în Arad, fiind și furnizor de produse bio pentru mai multe lanțuri de magazine din Arad și din țară. A ales să frecventeze U.V.V.G. pentru că, la vremea aceea, „era opțiunea cea mai bună. Și mă bucur că am făcut acel pas!”.

Cariera lui a debutat, ca în cazul mai multor absolvenți de marketing, într-o multinațională. În anul 2008, „am făcut trecerea la un business privat, pe care îl administrez și în momentul de față. A fost o schimbare majoră, destul de dură, dar experiența acumulată în anii anteriori, și cunoștințele dobândite în anii studenției m-au ajutat enorm.”

Despre viața de student, Alin ne-a povestit că „în general am rămas cu amintiri frumoase, dintr- o perioadă la fel de frumoasă. Colegii, profesorii, vremurile...toți și toate contribuie la aceste amintiri de neuitat.”

Proful preferat i-a fost „Adrian Nițu – foarte practic, documentat și cool”. Mesajul lui Alin pentru actualii și viitorii studenți „Învățați, învățați și iar învățați. Respectați-vă colegii, profesorii și nu renunțați la visurile voastre”.