Accident tragic la Ineu
24.12.2020

Informare IPJ Arad: În seara de 24 decembrie 2020, în jurul orei 21.15, pe raza localității Ineu a avut loc un accident mortal.

O tânară de 21 de ani, din Târnova, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Ineu, la o trecere la nivel cu calea ferata simplă, fără bariere, a fost acroșată de trenul Regio 160249, condus de un bărbat de 62 ani, din Arad, care se deplasa din direcția Arad-Gurahonț.

În urma evenimentului rutier a fost rănită grav conducatoarea auto si usor o altă tânără de 22 de ani, din Târnova, pasageră în autoturism.

Conducătoarea auto a fost resuscitată aproximativ 45 minute, ulterior fiind declarat decesul.

Mecanicul de locomotivă  a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier.

Update: Din ultimele informații persoana resuscitată a decedat. 

Informare ISU: Autoturism lovit de tren în orașul Ineu, la trecerea de cale ferată inspre5 localitatea Șicula. Intervine Detașamentul Ineu cu autospecială descarcerare, SAJ Ineu, SMURD TIM. 1 victimă încarcerată și alte 3 ieșite din mașină.  

Tren interregio. Din primele informații fără probleme la călatori. 

Șoferul autoturismului, femeie, încarcerată, inconștientă. Mai sunt alte 2 persoane ieșite din mașină care prezintă diferite traumatisme. Se acționează pentru descarcerare. 

Femeia a fost descarcerată, este în stop cardiorespirator. 

Se efectuează manevre de resuscitare.