Accident: Motocicleta si un Motociclu Electric, Victima transportată la UPU
16.04.2024

La ora 13:13, în municipiul Arad, pe Strada Zimbrului, s-a produs un accident rutier, constând într-o tamponare între o motocicletă și un motociclu electric. În urma incidentului, a rezultat o victimă de sex masculin conștientă.


La fața locului a fost solicitat un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Arad

Circulația în zonă a fost afectată temporar, în timp ce autoritățile încearcă să elucideze circumstanțele exacte ale accidentului. Martorii oculari au fost solicitați să ofere informații pentru a ajuta la reconstituirea evenimentului.


Situația este în curs de investigare

Încă nu sunt disponibile detalii suplimentare despre cauza exactă a coliziunii sau despre gravitatea rănilor suferite de victima accidentului. Autoritățile continuă să ancheteze pentru a stabili toate aspectele legate de acest incident rutier.


UPDATE:Victima transportată la Spital

Conform ultimelor informații, victima este un bărbat de 42 de ani, conducător al motociclului implicat în tamponare. Acesta suferă de amnezie retrogradă, traumatism cranio-facial și la membrul inferior drept.

Echipajul Serviciului de Ambulanță Județean Arad a intervenit rapid și a acordat asistență medicală la fața locului. Întrucât starea sa necesită îngrijiri suplimentare, va fi transportat la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) pentru evaluare și tratament.