Accident mortal
15.07.2019

Update: 

La data de 15 iulie a.c. , în jurul orelor 07.20, un bărbat de 43 de ani din com. Hălmagiu, a condus un autoturism pe D.N.79, din direcția Chișineu-Criș-Arad, iar la km.  20 + 200 m a intrat în depășirea neregulamentară a unei autoutilitare care circula în fața sa, lovindu-se frontal cu un autotren agabaritic înmatriculat în Bulgaria, care circula din sens opus. În urma evenimentului a rezultat decesul conducătorului autoturismului și rănirea ușoară a unei femei de 31 de ani din com. Apateu, pasageră în autoturism și a conducătorului autotrenului (cetățean bulgar). Se continua cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.


Știrea inițială: 

Accident rutier pe DN 79, intre localitatile Zimandu Nou si Simand, pe sensul de mers Arad-Oradea, intre un autoturism si un autotren. In urma coliziunii au rezultat 3 victime din care doua incarcerate, si anume persoanele aflate in autoturism. Soferul autoturismului a fost declarat decedat.


Pasagera a fost extrasa si predata echipajelor medicale. S-a intervenit cu o autospeciala de descarcerare usoara, 1 echipaj SMURD B, 1 echipaj SAJ C si 1 echipaj SAJ B.


In acest moment se circula ingreunat pe DN 79 din cauza resturilor prezente pe partea carosabila.


Sursa : ISU Arad/Alexander Gabriel